Werkgebied

Straten die vallen onder Bewonerscommissie Oosterwolde-Zuid
(per oktober 2012)

Assessorlaan, Bareldsburglaan, Boekhorsterweg, Boelenkamp, Breikom, Buttingapad, Buttingasingel, Coendringaweg, De Elzen, De Fenne,
De Muijnhorn, De Slatten, Dorprichterstraat, Duistereweg, Grietmanslaan, Het Mad, Hoogengaardelaan, Jan Frankensingel, Joh Koenesweg, Kampingerhof, Kringgreppelstraat, Kuunderhof, Menninge, Mr Verwerstraat, Nanningaweg, Sander Albertslaan,  Scholdenweg, Snellingerdijk even en oneven vanaf 41, Stationsstraat even, Stipepassage, Ten Hooringerlaan, Tjongerhof, Vosselweg, Wrongel, Zomerweg en Kleindiepspark.

Uitbreiding werkgebied                                                

Bewonerscommissie Oosterwolde-Zuid is opgericht in april 1996 en is daarna enkele keren uitgebreid met nieuwe straten en nieuwe commissieleden.
Na overleg met Woonstichting Actium, Woon Friesland en de gemeente Ooststellingwerf is uit praktische overweging besloten dat Bewonerscommissie Oosterwolde – Zuid voor de laatste keer uitgebreid wordt met nog eens 417 woningen. Het nieuwe gebied bestaat uit het gebied tussen de Kringgreppelstraat en de Nanningaweg en de even kant van de Snellingerdijk inclusief de Kuunderhof en de Snellingerbuurt. Het werkgebied omvat 1400 woningen.
Naast de gebiedsuitbreiding is de commissie uitgebreid naar 15 personen.
Zijn er bewoners in het gebied van de Buttingasingel tot de Nanningaweg die in de toekomst iets willen doen voor de Bewonerscommissie en daarmee voor hun omgeving, dan kunnen ze zich melden via info@oosterwoldezuid.nl of telefoonnummer 0628103222. Wij nemen dan contact met u op.
Zijn er zaken die u aan de orde wilt stellen ook dan kunt u dit doen door te mailen naar info@oosterwoldezuid.nl of via het boven genoemde telefoonnummer.